štvrtok 13. júna 2013

Sosídž of laverz 31

Och znova vám ďakujem za vaše MEGA komemty, ktorých bolo MEGA veľa... Ľúbim vás najviac na svete :3
Čo sa týka farby písma na blogu.. Už by to malo fungovať aj cez mobil, a ak nie, v kľude napíšte, pokúsim sa to znova opraviť. ;)
Inak, jak bolo v škole? :D ja som dnes poctivo ležala celý deň v posteli a myslím, že som si vyfúkala dušu ;D but, doesn't matter. A no čo vám ešte poviem... :D Jasné! Toto tričko bude moje :3 júj, iný tešíng... :33 Asi ho nepoznáte, ale on je proste pán. ♥
Toť vsio, enjoyy, koment, hviezdička, čo len chcete! :)Xx - L
p.s.: (ešte som si spomenula) neviem či viete, ale na jednom blogu HERE robia súťaž o najlepšiu poviedku... samozrejme, ja som taký narcis, že som sa tam sama nominovala (s Fallom, v kat. Best love triangle) a teraz pozerám... Otvorte si tam príspevok 1DFF Spring Awards - Najlepšia prekladaná poviedka (možno sem ptm dám link) a začnite čítať.... blablabla v kategórii Best Love Triangle bola nominovaná len jedna poviedka..... A ja že WTF? :D to som tam fakt sama? :DDD ja som nemohla... iný fail. no dosť mojich kecov, ľúbim vás a bežte čítať! :)Xx
p.s.s.: venujem všetkým, čo tipovali Hazzu! :3


*31. časť*

Jeho pery chutili stále tak isto, ako som si ich pamätala. Bozkával sa tak isto dobre ako pred dvoma rokmi. Avšak, do tohto bozku vložil všetko. Cítila som v ňom bolesť, smútok, strach no i lásku, žiarlivosť a vášeň. Všetky tieto emócie som vnímala ako jedno obrovské slovo. PREPÁČ. Pomaly som ho od seba odsunula.
,,Prepáč mi to, bol som strašný idiot. Choval som sa ako najväčší magor a veľmi dobre to viem. Možeš mi spraviť všetko čo som ti robil. Možeš sa mi vyhrážať, možeš mi ubližovať, možeš ma zbiť a robiť si so mnou čo chceš. Možeš mi spraviť všetko, čo som ti robil. Ba aj viac. Chcem trpieť za to, ako som ti ublížil. Len chcem vedieť, že mi odpúšťaš. To je jediné na čom mi záleží. Na tebe. Robil som ti hnusné veci, lebo som vedel, že ťa nemožem mať. Že patríš niekomu inému a že nikdy nebudeš moja. Strašne to ľutujem. Mám nejakú šancu, že mi niekedy odpustíš?" spýtal sa. Úplne ma dojal. Nevládala som zo seba dostať ani jedno slovo.
,,Harry, ja neviem. Strašne ma to bolelo. Na odpustenie máš šancu. A si zatiaľ na dobrej ceste. Ale ešte to nestačí. Prepáč, ale trápila som sa až vel'mi na to, aby som ti len po tomto odpustila," povedala som mu a pozrela do očí. Prišli mi, akoby boli iné, ako v kaviarni. Vtedy boli nepríjemné, nečitateľné a hlavne kruté, no teraz sú naopak milé, chápajúce a trošku zaslzené. Akoby mal na sebe vtedy nejakú masku, pri ktorej neprejavoval city a teraz si ju zložil. Bol to ten starý úprimný a usmievavý Harry, ako som ho poznala.
,,Odpustím ti. Len v to ver a ukáž mi, že je v tebe ešte ten Harry, ktorý mi dokázal vykúzliť úsmev na tvári hocikedy som na tom bola blbo. Prinúť ma veriť, že v tebe je aj iný Harry ako ten, kvôli ktorému som odišla."
,,Neboj sa. On je tu," pichol si do srdca, ,,bol tam a stále tam bude. A dokážem ti to," usmial sa.
,,Teším sa na to. A teraz choď, potrebujem sa vyspať," vytlačila som ho z bytu a zamkla za ním dvere. Jemne som si prešla prstami po perách. Ešte stále som ho tam cítila. V hlave mi znelo každé jedno slovo, ktoré mi povedal, ktoré znelo tak úprimne. Presunula som sa do izby a musela sa ovládať, aby som nezačala pišťať a skákať od radosti. Hodila som sa na postel' a s úsmevom na perách sa ponorila do spánku.
***
Točila som sa na stoličke ako som mala v práci vo zvyku a perom si vyklepkávala pesničku na nohe. V kaviarni bolo prázdno, takže tu bola riadna nuda.
,,Hl'adám slečnu Lav Gleave," ozvalo sa od pokladne. Chytila som sa stola, aby sa stolička prestala točiť.
,,To som ja, čím poslúžim?" usmiala som sa na chlapíka.
,,Toto je pre vás," podal mi kyticu červených ruží. Opatrne som ju chytila do ruky a zdvihla hlavu, aby som sa ho spýtala od koho, no on už tu nebol. Len som pokrčila plecami a presunula sa do šatne. Napustila som vodu do vedra a položila tam kyticu aby nezvadla. Poriadne som si ju prehliadla a zrak mi padol na obálku, čo tam bola zastrčená. Bolo z nej cítiť príjemný parfúm. Opatrne som ju otvorila a vytiahla som z nej list a dva lístky na koncert.
'Prepáč mi moj správanie. Dúfam, že toto nevyhodíš a že prídeš. Prosím.
P.S.: 13 červených ruží pre teba. Ešte stále si to pametám.
xx H'
,,Lilo, nerob si na dnes večer žiadne plány!" zakričala som jej a automaticky sa usmiala. Bude sa neuveriteľne tešiť.
***
,,Konečne," zasmiala som sa, keď vyšla vonku z bytu.
,,Prepáč, že chcem vyzerať dobre," odula peru a založila si ruky v bok, ,,veď ideme na One Direction," ich meno až zakričala od radosti.
,,Dobre, dobre, len už poďme!" prikázala som jej a nastúpili sme do taxíka. Previezli sme sa k aréne, kde sa mal koncert konať. Zamierili sme k VIP vchodu. Vsunuli sme jednej gorile do ruky naše lístky a on nás odviedol na naše miesta.
,,Najlepšie miesta," šťastne sa zasmiala a spustila na stoličku.
,,To áno. Už sa to začína," usmiala som sa a zapozerala na pódium. Vybehlo tam 5 bláznov. Dokonalosť sama o sebe. Začali spievať a blázniť sa ako to mali vo zvyku na koncertoch. Odspievali asi desať pesničiek a potom sa mikrofónu ujal on.
,,Túto pesničku som napísal ja. Je o strate a bolesti, no aj šťastí a priateľstve. Chcem ju venovať, jednej úžasnej babe, ktorej som vel'mi ublížil. Prepáč mi to. Dúfam, že mi odpustíš," usmial sa do mikrofónu a žmurkol na mňa. Halou sa rozozneli prvé tóny. Nedalo sa neusmievať. Vzadu na plátne sa objavila naša fotka. Ja ho zabijem!
,,Odpustíš mu?" povedala Lilo. Vyznelo to skor ako tvrdenie a rozkaz, než otázka. Zapozerala som sa do jeho tváre, jeho úsmevu, jeho očí. Pesnička sa pomaly končila. Zložil mikrofón a zliezol z pódia.
,,Harry!" počula som zakričať Liama. Harry ho ignoroval a mieril ku mne.
,,Skolabujem," šepla mi Lilo, pred  tým ako prišiel.
,,Odpúšťaš mi?" spýtal sa a v očiach mal iskričky nádeje.
,,Harry, ja," začala som opatrne, ,,neviem. Pozri. Ja viem, že sa snažíš, ale ublížil si mi. Toto bolo dokonalé. Ale nestačí to, prepáč. Tak či tak, si na dobrej ceste," usmiala som sa a všimla si, ako mu jemne poklesol úsmev.
,,Chápem ťa. Ani ja by som len tak neodpustil, kebyže mi toto niekto spraví," zašomral si a pokúsil sa o úsmev.

8 komentárov:

  1. Je to SUPER,SKVĚLÉ A ÚŽASNÉ jako POKAŽDÉ ;)
    Jo vzled se mi líbí,je mě malinko z něho bolí oči,takt rochu mi je táhne(nosím brýle)ale to jen můj problém.:) Xxx (A)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No a toto čo? :OOOOOOOOOO toto sa mi pači!! Som rada že sa harold unormanil!!! :3 Jajky a vsak mu odpustí ze? Musiiiiiiiiiii!!!! :3
    Awwwwwww <3 tesim sa na ďalsiu cast :33

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hmm chcela si koment mas ho mat

    precitala som si to cele znova:D je to dokonale a len tak dalej
    love you,yor lilo:*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pocity s toté cásti se nedají ani popsat slovy :xx okamžitě další !
    el.d

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádhera :3 (Łuska :*)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. je ti skvelé :) a nech mu odpustí už a ukáže malú :) kedy mu to konečne povie že má dieťa?? :D ináč super :) dalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :3 a asi o dve časti, neviem presne... :D bude pravdepodobne dnes, podľa toho, ako budem stíhať :D :)Xx

      Odstrániť
  7. Wau úžasná časť. Začiatok mi vyrazil dych. Elektrina v celom tele. Ešte teraz cítim ten pocit v žalúdku :)

    *Wanny*

    OdpovedaťOdstrániť